Zürich

  • Phone
    +41 / 793457400

FLUTURIME

Udhëtimi përmes aeroportit tonë ju lë me përvojë të madhe në kujtesën tuaj. Punonjësit e trajnuar mirë në shërbimin e pranimit të udhëtarëve japin më të mirën e tyre për t’ju bërë të ndjeheni klientë të vlefshëm..

Zürich

  • Phone
    +41 / 793457400

LUNDRIME

Udhëtime me anije përmes detit Adriatik me kompanit prestigjioze dhe te njohura

Zürich

  • Phone
    +41 / 793457400

UDHETIME

Bejm gjitha llojet e udhtimeve me Autobus, Tren tje, dmth gjitha udhtimet toksore..

Mirësevini në Agjensionin Turistik Peja Reaisen

Të nderuar klientë !

Mirë se vini në faqen elektronike të  Peja Reisen

Kemi nderin dhe kënaqësinë t'ju prezentojmë agjensionin e udhëtimeve  Peja Reisen.

Ne ju ofrojmë të gjitha llojet e shërbimeve për udhëtime.

Stafi i agjensionit tonë është i kualifikuar për të gjitha llojet e shërbimeve për udhëtime standarde dhe ato të veçanta.

Peja Reisen  kujdeset për klientët e vet duke ju ofruar rezervimin , shitjen dhe shpërndarjen e biletave për të gjitha destinacionet brenda vendit dhe ato ndërkombëtare.

Për më shumë informacione ju lutemi na kontaktoni në numrat e telefonit dhe adresat tona,

home-5

Shërbimet

FLUTURIME

Udhëtimi përmes aeroportit tonë ju lë me përvojë të madhe në kujtesën tuaj. Punonjësit e trajnuar mirë në shërbimin e pranimit të udhëtarëve japin më të mirën e tyre për t’ju bërë të ndjeheni klientë të vlefshëm.

Lexo më shum

LUNDRIME

Udhëtime me anije përmes detit Adriatik me kompanit prestigjioze dhe te njohura

Lexo më shum

UDHETIME

Bejm gjitha llojet e udhtimeve me Autobus, Tren tje, dmth gjitha udhtimet toksore..

Lexo më shumë

Kontakti

Peja Reisen

Nat: +41793457400   24h

ZÜRICH / HORGEN
Nat: +41 / 793457400

 

Adressa:
Reisebüro
PEJA REISEN
Horgen Zürich
Einsiedlerstrasse 180
CH 8810 Horgen Zürich

Partnerët tanë..