Rreth Nesh

Peja Reaisen është kompani private e cila merret me shërbimeve të ndryshme të udhëtimeve duke ju ofruar një shërbim korrekt dhe cilësor.

Përvoja jonë shumë vjeqare dhe gjatë gjithë kësaj kohe me shërbimet tona kemi treguar sukses sukses të madh në tregun Ajror ,Lundrime dhe Udhëtime me Autobus në destinacione ndërkombëtare

Qëllimi dhe vizioni ynë për të ardhmen është që të vazhdojmë me përvojen tonë në ofrimin e shërbimeve korrekte, cilësore dhe me përgjegjesi të plotë duke udhëhequr në këtë treg.

Ne gjithmonë e ndjekim hapin e kohës në zhvillimet më të reja teknologjike në botë prandaj kompania jonë u ofron klientëve të vet mënyrat më të lehta dhe më të thjeshta për rezervimin e biletave me anë të postës elektronike.

Ne si kompani e përgjegjshme i porosisim të gjithë klientët tanë se jemi të hapur për cdo sugjerim , vërejtje apo kritikë eventuale, prandaj mos hezitoni e na kontaktoni Peja Reaisen Partneri juaj I Vetem