Fluturime

Udhëtimi përmes aeroportit tonë ju lë me përvojë të madhe në kujtesën tuaj. Punonjësit e trajnuar mirë në shërbimin e pranimit të udhëtarëve japin më të mirën e tyre për t’ju bërë të ndjeheni klientë të vlefshëm.

lundrime

Udhëtime me anije përmes detit Adriatik me kompanit prestigjioze dhe te njohura

udhetime

Bejm gjitha llojet e udhtimeve me Autobus, Tren tje, dmth gjitha udhtimet toksore..

Kontakti

Për me shum na kontaktoni ne mumrat tane: